
RESTAURANT MANAGER
Voor een restaurant gelegen in Heerjansdam zijn wij op zoek naar een Restaurantmanager.
​
Functie-eisen
Jij hebt leidinggevende ervaring als Restaurant Manager
Kennis met diverse wijnen is een pre
Jij bent een positieve en energieke manager die de gasten, maar ook de collega's weet te enthousiasmeren. Iemand met kaders en een glimlach
Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de operationele, commerciele en financiele processen;
Analytisch vermogen, waarbij het doel is de afgesproken KPI's te analyseren, verbeteren en te behalen.
Aanbod
Een leuk salaris, passend bij de functie
Pensioen;
Ruimte om je verder te ontwikkelen (horeca gerichte cursussen & opleidingen)
Werk je 's avonds? Dan bereiden de koks een heerlijke personeelsmaaltijd voor je!
Heel veel enthousiaste en ambitieuze horeca collega's
​
Geinteresseerd?
Ben je enthousiast geworden en wil jij deze baan?Neem dan contact op via de contactpagina of e-mail Sabrina op sabrina@vangoghhr.nl